ISBJÖRN önskar er alla en vit fin jul med många mjuka klappar under granen

ISBJÖRNDet sköna understället som passar lika bra för mys i soffan som under overallen i pulkabacken. Den varma gosiga mössan med öronlappar för de gnistrande kalla dagarna i skogen och den mjuka fleecen för värme både inomhus som utomhus.

Squirrel Winter cap – vintermössan för årets kyligaste dagar i återvunnen polyester och med öronlappar och fuskpäls som skyddar mot kalla vindar och snö. Kardborrband under hakan. Finns i flera färger. Cozy Highloft Jumpsuit och Jacket – Mjuk babyoverall och fleecejacka i mysigaste juligaste highloftfleece-materialet från Polartec® i återvunnen polyester. Finns i flera färger.

Snowfox wintersock – Vinterstrumpor i en blandning av merinoull och syntetmaterial för att ge en bekväm, varm och slitstark vinterstrumpa i hög modell med två färger. Penguin Winter Jumpsuit – vinteroverallen som för tredje året i rad har vunnit Bäst-i-test i kategorin ”Bästa premiumoverall”. Detta är en vinteroverall gjord för att hålla barnet torrt och balanserat när temperaturen går under -5 grader. Bästa julklappen! Finns i flera färger.

Husky Base layer Sweater och LongJohn – En bekväm funktionströja och byxa som fungerar lika bra som funktionellt förstalager som ett vardagsplagg gjord av merinoull och polyester. Materialet håller barnet varmt när det är kallt och transporterar effektivt fukt från huden och ut ur plagget när barnet blir varmt. Lynx Microfleece Jacket and Pants – Tunna, smidiga och underbart mjuka mikrofleecebyxor och jacka.Tillverkad i Bluesign-certierat material. Plagget kan användas året runt,som ett yttrelager under senvåren och sommaren, och som isolering under dekallare årstiderna.